Filippa K

"Provat både SUP och Waterballs, sjukt roliga upplevelser! Jonne är en fantastisk instruktör som sprider massvis med glädje, rekommenderas varmt! "

Stina H

" Ut på tur aldrig sur! Inte nog med strålande väder & miljö utan även Jonne som guide gav mig & mina vänner en härlig upplevelse, funderar på testa? Boka med popupsup! "

Mika H 

" Vi var fyra personer, mellan 30 och 65 år, som testade SUP för första gången. Vi hade jättekul. Först gick guiden Jonne igenom lite grunder och sedan fick vi ta oss ut i vattnet och testa själva. Han hade med en ryggsäck där han förvarade sin kamera och vårat vatten m.m vilket var smidigt. Vi hade "turen" att få paddla i både stora vågor samt stilla sjö, då det blåste en hel del när vi skulle ut. Turen går att anpassa så att det passar de flesta personer, en rolig aktivitet i fin miljö som jag kan rekommendera. " 

Tova G

" Den 2 Juni 2018 anordnade jag en möhippa och fick till en helt sjukt rolig dag med Pop Up Sup! Bruden, jag själv och övriga deltagare blev så nöjda och fick en dag med många skratt! Stort plus att aktiviteterna anpassades för både gravida och lite mer action-glada deltagare. Jag kan inte bli mer nöjd med vår guide och vi var alla överens om att detta är något vi vill göra igen! "