SUP 1,5 h

Hyr SUP och paddla fritt

1-6 personer

295 kr  / person

SUP med instruktör 1,5 h

Genomgång på land & i vattnet tillsammans med erfaren instruktör

1-5 personer

395 kr / person

SUP safari 3h

Genomgång på land och i vattnet tillsammans med erfaren instruktör.  Längre guidad tur i vacker natur med instruktören, fotografier och fika i naturen.

2-5 personer

595 kr / person

Kvälls SUP 3h

Genomgång på land och i vattnet med erfaren instruktör.  

Se solnedgången på er SUP eller på en avlägsen Ö samtidigt som ni njuter av något gott. Tillsammans med er guide paddlar ni med endast lyktornas sken från fastlandet. 

2-5 personer

595 kr / person

SUP-kampen 2,5h  - Kick off, Företagsevent, Möhippa/Svensexa 

En adrenalinfylld tävling som lämpar sig för stora sällskap som vill göra en annorlunda och spännande gruppaktivitet på vattnet.  

5-30 personer

Be om offert

MEGA-SUP!  1,5h

Den perfekta gruppaktiviteten med fokus på samarbete och teambuilding. Med upp till 8 personer per SUP garanterar vi er en skrattframkallande upplevelse som för er mer samman.

4-30 personer

Be om offert

Waterballs

Skrattframkallande gång på vattnet. Waterballs kan genomföras både i pool och på  sjön.  En galen och snurrig upplevelse som garanterar till skratt för dig och ditt sällskap.


295 kr /person

Hyr SUP

Upptäck & utforska

Ge dig ut på ditt egna stora äventyr! Med en lätt och stabil SUP ger du dig ut på upptäcktsfärd för att upptäcka orörda stränder och natursköna områden på egen hand. Kanske hittar du din alldeles egna strand! 

1-6  Personer 
Hård kvalitetsbräda
Ställbar paddel i glasfiber
Leash
Flytväst 
Tid 1.5h
295 kr/person

SUP med instruktör

En hjälpande hand  med tips & trix 

Tillsammans med er instruktör får ni lära er grunderna för SUP där ni går igenom paddelteknik och säkerhet på land för att sedan tillsammans gå ner i vattnet och utöva tekniken på brädan i vattnet så att ni kan komma i gång med Stand Up Paddleboard, helt på egen hand! 

1-5 personer

Hård kvalitetsbräda
Ställbar paddel i glasfiber
Leash
Flytväst ( valfritt men rekommenderas ) 
Instruktör
Tid 1.5h                                                                                           395 kr / person

SUP-safari

Spännande utflykt på Hjälmaren

Vidga dina vyer och upplev Katrinelund från ett helt nytt perspektiv. Gruppaddling med erfaren instruktör och utbildad livräddare som har god kännedom om området.  Er Guide leder er genom vackra naturområden i en varierad terräng där ni får lära er om livet i och runt om Hjälmaren. Havsörn, mink och bäver är några av djur som går att skåda! 

Grundläggande genomgång tillsammans med instruktör på land och i vatten där ni går igenom paddelteknik och säkerhet. När alla känner sig redo ger ni er ut på SUP-safari tillsammans med er personliga guide. Under turen stannar ni till i naturen där det serveras något gott att äta & dricka. 

Med er får ni kunskap och ett minne för livet samt fotografier att blicka tillbaka till! 

2-5 personer

Hård kvalitetsbräda
Ställbar paddel i glasfiber
Leash
Flytväst ( valfritt men rekommenderas )
Picknick i naturen
Instruktör, guide, fotograf
Bilder från turen
Tid ca 3h  

595 kr / person

Kvälls-SUP

Annorlunda och spännande utflykt

Tillsammans med er guide och instruktör ger ni er ut på kvällen för att njuta av solnedgången och se himlen byta skepnad till något som är näst intill overkligt!   

Grundläggande genomgång tillsammans med instruktör på land och i vatten där ni går igenom paddelteknik och säkerhet. När alla känner sig redo ger ni er ut på Kvälls-SUP tillsammans med er personliga guide. Under turen stannar ni till i naturen där det serveras något gott att äta & dricka

Med er får ni ett minne för livet och bilder att blicka tillbaka till

2-5 personer

Hård kvalitetsbräda

Ställbar paddel i glasfiber

Leash

Flytväst ( valfritt men rekommenderas )

Picknick i naturen

Instruktör och guide

Bilder från turen                                                                            Tid: ca 3h 

595 kr/ person

MEGA SUP

Gruppaktivitet med fokus på samarbete och teambuilding

En Mega SUP bär upp till 8 personer samtidigt. Alla har sin egen paddel och tillsammans är det er uppgift att kommunicera för att på bästa sätt manövrera och ta er framåt på denna gigantiska bräda.  En fantastiskt rolig upplevelse som för er samman och stärker gruppen.  Fartfyllda och blöta tävlingar  i lag mot varandra på varsin Mega SUP eller åk på en gemensam utflykt och upptäck naturen med fika lek och bad. En perfekt gruppaktivitet  som passar större grupper.  konferenser, företagsevent, möhippor, svensexor, familj och kompis äventyr.  Vi garanterar er en skrattfest på vattnet!

Har ni önskemål att kombinera flera aktiviteter hjälper vi er med det perfekta upplägget för en minnesvärd dag för dig och ditt sällskap.    

1-30 personer
Mega SUPs
Ställbara paddlar
Flytvästar (inget krav men rekommenderas)
Instruktör, guide, fotograf
Tid: 2h
Pris: Offert           

 Boka eller ställa en fråga?  

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan